El Raco Net

* Condicions Compra Online *

PER MOTIUS DE SOSTENIBILITAT NO REALITZEM ENVIAMENTS FORA DE LA CIUTAT DE TERRASSA, JA QUE REALITZEM L'ENTREGA AMB BICICLETA.

TOTS ELS PREUS PORTEN L'IVA INCLÒS.

Realitzar una comanda és senzill i intuïtiu. En qualsevol cas si necessites ajuda, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través de l'email info@elraconet.net o del FORMULARI DE CONTACTE.

AQUEST PROCÉS DE COMPRA ÉS ÚNICAMENT PER A TERRASSA. 

Per a compres a altres localitats pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari web, o al correu info@elraconet.net


RECOLLIR A LA BOTIGA:

- Si es vol fer la recollida de la comanda a la botiga, dins del seu horari habitual, caldrà posar el codi "BOTIGA" durant el procés de compra per tal que no es carregui l'import de l'enviament. 

Direcció: C / Pare Llaurador, 9, Terrassa.


FUNCIONAMENT DEL RETORN D'ENVASOS:

- El SISTEMA DE REUTILITZACIÓ D'ENVASOS funciona com un sistema de punts: 

1. El preu del producte té inclòs l'envàs de la nostra botiga. Els envasos buits només s’han de demanar quan es necessitin addicionalment, no per cada producte que es demani de drogueria.

2. Una vegada s'entrega la comanda, recollim els envasos buits. 

3. Es fa un xec amb un codi de descompte per l'import dels envasos retornats, sempre i quan es tractin d'envasos de la nostra botiga.

4. També recollim envasos d'altres marques, però no es realitza cap abonament sobre d'aquests. 

5. A la propera comanda online podràs descomptar aquest import al total de la compra. 

D'aquesta manera només es fa el pagament de l'envàs la primera vegada, ja que les altres es genera la rotació d'envasos.


FORMA DE PAGAMENT:

- STRIPE: pots fer el pagament mitjançant el número de la targeta bancària.


ENVIAMENTS (EXCLUSIU A TERRASSA):

- Les nostres comandes seran lliurades personalment amb bicicleta i el termini de lliurament és dins de 48/72 hores següents a la seva recepció.

- L'horari de lliurament serà convingut entre les franges horàries de la 13h i les 15h i entre les 20h i les 21h.

- El cost d'aquest servei 48/72 hores és de 3€ (cost fix independentment dels productes comprats) per comanda.

- No es realitzaran enviaments en dilluns, dissabtes, diumenges ni festius.

- EL RACÓ NET s'eximeix de responsabilitat en cas que la direcció aportada pel client sigui incompleta o errònia. El client es compromet a la recollida a la botiga en cas de devolucions per adreces incompletes i per enviaments no lliurats a causa de canvis no notificats amb antel·lació.

- Es per aquest motiu que es demana el telèfon de contacte, per tal d'avisar que procedirem al seu lliurament. Si es vol desar el número del RACÓ NET per estar al cas es el següent: 

640 264 001 (Jordi)

- Qualsevol canvi de direcció un cop la comanda sigui confirmada, o qualsevol sol·licitud de lliurament en un domicili diferent, haurà de ser notificat amb suficient antel·lació.

- No es pot considerar responsable a EL RACÓ NET si no es pot enviar la comanda sol·licitada a causa de circumstàncies alienes a la seva voluntat, entre elles retards per part dels nostres proveïdors, incendis, vagues, pandèmies, etc.

Haver fet cas omís a les condicions de compra, i no residir a Terrassa, NO COMPORTA EL RETORN DELS DINERS, NI L'ENVIAMENT DE LA COMANDA. En tot cas es desarà la comanda a la botiga per tal de ser recollida quan sigui possible.


DEVOLUCIONS I CANVIS:

- S'ha de comprobar que els articles arriben en bon estat al moment del lliurament. Si la teva comanda arriba en mal estat, no es procedirà a la seva entrega i es realitzarà un segon enviament el més aviat possible, substituint el producte en mal estat.

- Disposes de 7 dies naturals per a retornar una comanda després de rebre-la (PER QÜESTIONS D'HIGIENE NO S'ACCEPTA DEVOLUCIÓ DE PRODUCTES D'HIGIENE NI DE DETERGENTS).

- Si canvies d'opinió o el producte que has rebut no és com esperaves, contacta amb nosaltres especificant quins articles vols tornar. 

- Les devolucions s'han de realitzar a la botiga, en el seu embalatge original, en perfecte estat i sense senyals d'ús, en cas contrari no es podrà realitzar cap canvi o devolució. La devolució de l'import es realitzarà extenent un val regal a utilitzar a la botiga pel mateix import de l'article retornat.